Cégünk felújított hidraulikus lengőfejes kivágógépek értékesítésével is foglalkozik. Amennyiben szűkösebb anyagi fedezettel rendelkezik,úgy célszerű a cégünk által felújított lengőfejes kivágógépet választania, így biztos lehet benne, hogy egy többéves gyártói tapasztalattal rendelkező csapat, a legjobb ár-érték arányú alkatrészeket felhasználva újította fel a gépet, mely megfelel a legújabb munkavédelmi előírásoknak. Az alkatrészek csereszabatosak, így később sem okoz fennakadást egy esetleges alkatrészcsere és nem utolsó sorban dolgozóját is biztonságban tudhatja.  Amennyiben régi gépét szeretné felújíttatni, úgy előzetesen tájékozódhat annak műszaki tartalmáról a Szolgáltatások menüpont alatt.

Felújított lengőfejes gépeinkre 3 havi garanciát adunk és 8 évig biztosítjuk az alkatrészellátást. Gépeinket magyar nyelvű gépkönyvvel és a szükséges munkavédelmi bizonylatokkal szállítjuk.

Jelenleg elérhető felújított lengőfejes kivágógépeinkről érdeklődjön irodánk vagy gyöngyösi gyárunk elérhetőségein.

Kapcsolódó galériaA friss Adatvédelmi irányelvek-ben megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Oldalainkon HTTP sütiket használunk a jobb működés érdekében.

Megértettem és elfogadom