Ismerkedjen meg cégünkkel!

Home Cégünkről

A KAEV Trading Kft. és az INDUSCO-HUNGARY Kft., mint a KAEV és az INDUSCO-KAEV kereskedelmi irodája és gyöngyösi utódgyára, több évtizedes gyártási és kereskedelmi tapasztalattal rendelkezik a hidraulikus kivágógép-gyártás területén. Gépeink, berendezéseink négy kontinens felhasználói körében kedveltek. Árbevételünk jelentős része is export tevékenységünkből származik.

Gyártási tapasztalatunk elsősorban a hidraulikus kivágógépek, kivágás-technikai rendszerek, tervezésére, gyártására irányul. Fő tevékenységünk 8-300 tonna kivágóerejű hidraulikus kivágógépek gyártása, forgalmazása az ipar különböző területei számára.

Újonnan kifejlesztett gépeink felhasználása az autó-, szőnyeg és habanyagok valamint a műanyagipar területén jelentősen bővült.

 

Gépeink lengőfejes, mozgóasztalos, mozgófejes, standard és programozható álló vagy mozgófejes hidas kivágógépek, de egyedi, a felhasználó technológiájára kidolgozott megoldásokat is összeállítunk. Új 550 m2-es csarnokunkat 2009-ben építettük a Gyöngyösi Ipari Park területén és további 220m2-rel bővítettük 2019-ben. Kereskedelmi irodánk Budapesten található.

Cégünk több mint 20 éve a németországi PP szabásztőkegyártó, a Röchling-Hydroma cég kizárólagos magyarországi képviselője.

Gyongyos.jpg        25-years.jpg

 indusco-hungary-gyar.jpg

Kapcsolódó galériaA friss Adatvédelmi irányelvek-ben megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Oldalainkon HTTP sütiket használunk a jobb működés érdekében.

Megértettem és elfogadom