Lengőfejes kivágógépek felújítása

Home Szolgáltatások Lengőfejes kivágógépek felújítása

Vállaljuk régi KAEV lengőfejes kivágógépek átalakítását, felújítását a következő műszaki tartalommal:

  • A hidraulikus munkahenger átalakítását a felső vezérlés megszüntetésével.
  • A munkahenger felújítását, hónolását, dugattyúcserét, új tömítések beépítését. A vázban az oszlop olajlehúzó helyének kialakítását, beépítését.
  • A deformált ütőfej felszabályozását az ütőlappal együtt.
  • Az új irányváltó és szeleptömb beépítését biztonsági szeleppel, csatlakozásokkal, flexi és acélcsövekkel.Új elektromos vezérlés beépítését kétfogantyús kivitelben, (az új vezérlés megfelel az új EU előírásoknak és a megfelelő munkavédelmi előírásoknak).
  • A gép átfestését, a váz szürke,kék, a fej fehér színű
  • Próbajáratás automatán, ütőerő beállítás. 

Amennyiben az ütőfej, oszlop illetve olajszivattyú is cserére szorul, akkor külön árajánlatot készítünk a többletmunkák elvégzéséről és a részegységekről.A fenti 2-3 évtizedes gépek mellett folyamatosan felújítjuk az újabb C 105, C 108, C 115, C 116, C 118, C 106 típusú gépeinket is felmérés alapján.Az átalakítás, felújítás időtartama kb. 7-10 munkanap. Igény esetén biztosítani tudunk cseregépet az adott időszakra, így többletszállítási költség nélkül is elkerülhető a termeléskiesés. 

Kapcsolódó galériaA friss Adatvédelmi irányelvek-ben megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Oldalainkon HTTP sütiket használunk a jobb működés érdekében.

Megértettem és elfogadom