G1650AF.png

Mozgófejes hidas kivágógépek

A G1650, G2080 típusú kivágógépek a mozgófejes, hidraulikus hidas kivágógépek könnyű változata, késélű szerszámmal történő munkához. Kis méretei és súlya szinte bármilyen helyiségben lehetővé teszik használatát. Ennek ellenére 300 kN (30 t) kivágóereje nagy késélhosszúságú szerszámok használatát is lehetővé teszi, a vágásra kerülő anyag pedig több rétegben vágható a késélhossztól függően.

A gép előnye, hogy a kivágófej mozgatása nem kíván fizikai erőkifejtést. Ezenkívül az anyagra jó rálátást biztosít a széles asztal mentén a kivágás után a késről jobbra vagy balra elmozduló kivágófej. A nagy kivágósebesség és kocsi-sebesség a gép termelékenységét a legjobbak közé helyezi.

A mozgófejes kivágógépek 30-45 tonna kivágóerővel 1600 és 2000mm szélességű valamint 500, 650 és 800mm mélységű asztalmérettel készülnek. Az alapkivitelű gépek mozgófeje fogazottszíjas, frekvenciaváltós motor + hajtómű meghajtással vannak ellátva. Az automata kivágóciklust teljesítő gépek golyósorsós, szervomotoros hajtással mozgatják a fejet, melynek így a pontos megállása biztosított. A kivágófej nyomólapja késfelfogásra alkalmas.

Minden változat alkalmas tőkemozgató szerkezet, anyag szélérzékelő és adagolóberendezés (gerendás vagy hengeres) csatlakoztatására. A löket alsóholtpont beállítás lehet kézi vagy automatikus "késreállás" üzemmód. A kezelőelemek a gépen az alapgép esetében a nyomófejen találhatók, félautomata gépeken a gép előtti kezelőgerendán vannak ellátva fényfüggönnyel.

A hidraulikus tápegység minden változatnál a gép alatt van elhelyezve, onnan kihúzhatóan. Az elektromos vezérlőszekrény a gép oldalára van szerelve, külön kívánságra érintőképernyős beállítási lehetőséggel. 

 

Kapcsolódó tartalmak és letöltések:

Kapcsolódó galériaA friss Adatvédelmi irányelvek-ben megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Oldalainkon HTTP sütiket használunk a jobb működés érdekében.

Megértettem és elfogadom