Receding-head-cutting-machine-2.jpgA GM 6000 típusú mozgóhidas hidraulikus kivágógépeink alkalmasak nagy felületű textil, papír, műanyag, műbőr és bőr kivágására, a megengedett vágási erő határán belül. A mozgóhidas kivágógépek 50-130  tonna kivágóerővel, 1600 és 2000mm szélességű valamint 650 és 1200mm mélységű asztalmérettel készülnek.

Az 50 tonnás gép hídmozgatása frekvencia-szabályzós motorral vagy szervomotorral történik fogazottszíjas kapcsolattal a hídhoz. Az 50 tonnánál nagyobb kivágóerejű gépek hídmozgatása proporcionális szeleppel működtetett munkahengerrel történik. A gép csapágyai önkenő bronzperselyek, nem igényelnek központi olajozást.

Bármelyik gép készülhet késfelfogó szerkezettel. Minden változat alkalmas tőkemozgató szerkezet, adagoló berendezés.

A hidraulikus tápegység 50 tonnás gép esetében a gépen illetve a gép belsejében, a nagyobb gépeknél a gép hátsó oldalán külön tartályban helyezkedik el. Az elektromos vezérlőszekrény a gép mellett van elhelyezve, külön kívánságra érintőképernyős beállítási lehetőséggel.gerendás, hengeres vagy speciális) és kihordószalag csatlakoztatására. A löket alsóholtpont beállítás lineáris potméterrel történik. A gépek védőráccsal és fényfüggönnyel vannak ellátva.

 

Kapcsolódó tartalmak és letöltések:

Kapcsolódó galériaA friss Adatvédelmi irányelvek-ben megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Oldalainkon HTTP sütiket használunk a jobb működés érdekében.

Megértettem és elfogadom