Full-beam-cutting-press-Fix-feju-hidas2.jpg

Fix fejű hidas kivágógépek

A GA2000 típusú állóhidas kivágógépek 50-300 tonna kivágóerővel,1200-2200mm szélességgel valamint 650-1600mm mélységű asztalmérettel készülnek. A gép csapágyai önkenő bronzperselyek, nem igényelnek központi olajozást. A gépek kézi vagy motoros állítású ütközőkkel gyárthatók. Minden típus késfelfogóval látható el. A gépek kézi, motoros vagy pneumatikus mozgatású asztallal, kétoldali motoros asztallal, kihordószalaggal készíthetők.

Lemezadagoló berendezés, motoros vagy golyósorsós adagolóberendezés, tőkemozgató szerkezet csatlakoztatható minden típushoz. A gépek védőráccsal és fényfüggönnyel vannak ellátva.

A hidraulikus tápegység a kivágógép mögött helyezkedik el. A tartály fedelén helyezkedik el a meghajtómotor két vagy három szivattyúval kapcsolva. Ugyancsak itt található a szeleptömb is. Az elektromos vezérlőszekrény a gép mellett van elhelyezve, kívánságra egyszínű vagy színes érintőképernyővel. A kezelőelemek a komplett gép védőrácsán kerülnek elhelyezésre. 


Kapcsolódó tartalmak és letöltések:

Kapcsolódó galériaA friss Adatvédelmi irányelvek-ben megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Oldalainkon HTTP sütiket használunk a jobb működés érdekében.

Megértettem és elfogadom