allas01.jpgTMK lakatosokat keresünk gyöngyösi gyárunkba gépszerelő munkakörbe, belföldi-külföldi szervizre, akár részmunkaidőben is. Követelmény: szakirányú végzettség, B-kategóriás jogosítvány.   Bérezés megegyezés szerint!

A jelentkezéseket a kaev@kaev.hu E-mail címre várjuk.

lakatos-geplakatos-2.jpg

Feladat: Hidraulikus kivágógépek és kivágástechnikai rendszerek szerelése, üzembehelyezése, karbantartása, javítása. Kezdetben tapasztalt kolléga segítségével, később önállóan. Változatos , érdekes munka, belföldi-külföldi szervizutak. Angol nyelvtudás a külföldi utak miatt előny!

Önálló munkavégzésre is képes, de csapatban dolgozó, jól terhelhető, munkáját szeretni és felelősséggel ellátni tudó, jó fizikumú kollégákat keresünk hosszú távú munkavégzésre.

Kis cég vagyunk nagy feladatokkal, ezért csapatban, egymás munkáját segítve kell dolgozzunk.  Itt nem csak egy munkamenetet látsz, itt részese leszel az egész gyártási folyamatnak, a gépváz és alkatrészeinek gyártásától, összeszerelésétől a teljes kivágósor megrendelő telephelyén történő telepítéséig.

Legyél Te is csapatunk tagja, próbáld ki magad egy új környezetben! 3 hónap próbaidőt követően, a nyújtott teljesítmény függvényében a munkabérben, egyéb juttatásokban megállapodunk.  

Ha csak részmunkaidőben tudsz nálunk dolgozni az sem gond.  A világ folyamatosan változik, mi is alkalmazkodunk a megváltozott körülményekhez! 

Ha hosszú távon számíthatunk rád,  Te is számíthatsz ránk!

 

 

 A friss Adatvédelmi irányelvek-ben megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Oldalainkon HTTP sütiket használunk a jobb működés érdekében.

Megértettem és elfogadom